Dessert aanbod De Groene Peper catering

 
mini trifle
 
  • Tiramisu taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van koffie en Tia Maria, marsepein, gehakte pure chocolade en licht geroosterde amandeltjes
  • Macadamia noten taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van macadamia pasta, marsepein en gehakte macadamia nootjes
  • Frambozen taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van frambozen, marsepein en licht geroosterde amandeltjes
  • Vanille taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van madagascar vanille, marsepein en licht geroosterde amandeltjes
  • Pistache taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van pistache pasta, marsepein en gehakte pistache nootjes
  • Gemengde vruchtensalade (lekker en gezond toetje met fruit v/h seizoen, met of zonder slagroom mogelijk)
  • Tiramisu (heerlijk authentiek Italiaans gebak met mascarpone en koffielikeur)
  • M'hancha (super lekker Marokkaans nagerecht met pinda's, amandelen, oranjebloesemwater, honing en knisperend filodeeg)
  • Mangomousse (tropische verrassing met heerlijke fris/zoete mango, smelt op de tong!)
  • Amandeltaart (lekkere luchtige notentaart van amandelen afgemaakt met notenlikeur)
  • Authentieke crème brulee, hier likt iedereen de vingers bij af!
  • Chocolademousse (deze klassieker gemaakt van 70% pure chocolade blijft favoriet)
  • Bakalava (smakelijk Grieks nagerecht gemaakt met filodeeg, walnoten en honing) verschillende soorten noten mogelijk o.a. pistache
  • Worteltaart (taart gemaakt met heerlijk geurende specerijen, rozijnen en walnoten, afgemaakt met roomkaas glazuur)
  • Vegan taartjes van SUE in verschillende smaken
  • Monchoutaart (lekkere smultaart gemaakt met monchou kaas en vruchten van het seizoen)
  • Chocoladetaart (deze chocoladetaart is een ware traktatie gemaakt met 70% pure chocolade)
  • Kokos-banaan trifle (lekkere trifle met laagjes zachte cake, banaan, pisang ambon likeur en kokosroom)
  • Notentrifle (lekkere trifle met laagjes zachte cake, peer, notenlikeur, mascarpone/karamelroom en licht geroosterde amandeltjes)
  • Rood fruit trifle (op de foto) (verrukkelijke trifle met laagjes zachte cake, rood fruit, creme de casis en mascarponeroom)
  • Handgemaakte macarons in verschillende smaken, o.a. de Ispahan macaron met frambozen crème en verse frambozen
  • Plaattaart (lekkere plaattaart met peer, roomkaas, honing en gember)