Informatie

 
 
Catering materialen
De gerechten worden aangeleverd in reguliere catering materialen zoals verschillende nette serveerschalen bij koude- en warmhoudbakken (au-bain-marie) bij warme gerechten en worden voorzien met een kaartje met daarop de inhoud.
De gerechten worden in buffetvorm opgesteld naar wens van de klant.
Na gebruik dienen de materialen zonder etensresten en omgespoeld geretourneerd te worden. De spullen worden weer opgehaald op een met u overeengekomen tijdstip. Ook kunnen wij servies en aanverwante zaken zoals servies, bestek, glazen, statafels, stoelen, biertap etc. leveren. Alle materialen, gebruikt voor de aankleding en het serveren van de gerechten, blijven eigendom van 'De Groene Peper'. Beschadigingen worden tegen kostprijs doorgefactureerd aan de klant.
 
Service
Wanneer u een feest of receptie geeft wilt u als gastvrouw of gastheer zoveel mogelijk aandacht aan uw gasten besteden. Dat begrijpen wij, daarom bieden wij u onze extra Service aan. U kan bij ons namelijk ook bediening inhuren voor € 35,00 per uur exclusief 21% btw . Wij brengen u, naast de gewerkte uren, een half uur vooraf en een half uur achteraf per personeelslid in rekening.

U wilt aandacht aan uw gasten besteden, dat begrijpen wij. Ons doel is dan ook om voor u een onvergetelijk en gezellig samenzijn te creëren. Ontzorgen is onze taak!